Aurora

Ik oefen in non-conformisme, dat gaat me niet altijd goed af, aangezien ik grotendeels een semi-neurotische, onzekere kwezel ben, die al vlug vervalt in oneindig getwijfel en gepieker. Dit geheel los van mijn feitelijke capaciteiten, die anderen zien, maar ik niet voél. Dus, lig ik wakker, al wekenlang. Ik zombie door het leven door het structurele slaaptekort.

Ik dacht te fladderen, zo van bloem naar bloem, of eerder van stamper naar stamper, maar ik schuifel en zwalp van bed naar zetel en weer terug, met maar één groot verlangen: slaap. Van de slaapmedicatie wil ik afblijven, het heeft me verdomme een half leven en een halve rib gekost om van alle pillen af te kicken, dus zoek ik afstand, verzachting en bedwelming in champagne, mijn trilvriend en romantische, dromerige levensidealen.

Misschien zou een goed lief ook wel helpen, zo ééntje die een kruisje op mijn voorhoofd tekent, me toedekt en een zachte zoen plant in mijn nek. Een korte, vruchteloze swipeactie tussen zonnebrillen, zeebaarsen, sportauto’s, opbollende boxershorts, kalige hoofden en buikige kassen leidt uiteindelijk tot mijn nieuwe huisvriend ‘Benny’ de robotstofzuiger. Hij zaagt niet en kan nat moppen. Een mens moet ergens beginnen.

Hij bijt in mijn tepels en in mijn schaamhaar. Ik geeuw en stap op.

Wat is het nu? Vind je me niet aantrekkelijk, ben je bang, schaam je je ?

Rozen en doornen wijken; ik moet wakker worden. Er zijn geen maskers meer, mijn prins, kus me dan.

Aurora

Meet Benny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.